Bankens udlånsrente falder

[cmsms_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_heading type=”h1″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Bankens udlånsrenter bliver ved med at falde[/cmsms_heading][/cmsms_column][/cmsms_row][cmsms_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text animation_delay=”0″]

UdlånsrenteI følge Finans Danmarks seneste opgørelse over bankernes gennemsnitlige udlånsrente bliver renterne ved med at falde.

Konkurrence situationen blandt banker er hård specielt omkring de store og gode udlån til erhverv og generelt til private med styr på økonomien.

Hvad er den gennemsnitlige udlånsrente?

Den gennemsnitlige rente for erhverv er faldet til 2,5 %

Mens den gennemsnitlige rente for private er faldet til 4,2 %.

Det er vigtigt at du i den nuværende konkurrencesituation blandt bankerne er opmærksom på at forhandle dine vilkår i banken. Det er nu du som kunde har mulighed for at få flyttet den marginal du betaler til banken.

Bankpartner ApS er altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig omkring dine vilkår i din bank og komme med et bud på, hvad en rimelig markedsrente for dig måtte være. Du kan evt. læse om, hvad Bankpartner kan her.

Eller ring på 28723411 eller skriv en mail til mr@bankpartner.dk

[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]
Morten Refsgaard

Morten Refsgaard er stifter og ejer af Bankpartner ApS.