Mission

Bankpartners mission er at hjælpe kunder i de danske pengeinstitutter med, at få den rette finansiering til den rette pris, ved at øge gennemskueligheden i den danske finanssektor.

Værdier

Bankpartner ønsker at være kendetegnet ved:

  • Ærlig og troværdig partner mod at skabe bedre vilkår for kunderne i de danske pengeinstitutter
  • Jeg tager ikke kunder ind, hvis jeg ikke vurderer, at jeg kan gøre en forskel for dem

Baggrund for etablering af Bankpartner ApS

En lang årrække i den finansielle sektor har givet mig et indblik i, hvordan finanssektoren fungere.  Jeg har fået en erfaring i, hvordan priserne bestemmes på de forskellige produkter og overfor de forskellige kunder.

Det har givet mig idéen til at etablere Bankpartner ApS, for jeg kan sagtens forstå at kunder i den danske pengeinstitutter tit må give op, når de forsøger at gennemskue og forhandle med deres pengeinstitut om bedre vilkår.

Udgangspunktet for pengeinstitutterne er at påtage sig mindst mulig risiko til højest mulige pris og  som kunde i et pengeinstitut har man ikke mulighed for at gennemskue, hvorfor man betaler den pris, man nu engang gør.

Jeg har fra min tid som erhvervsrådgiver i filialen og kreditkonsulent i kreditafdelingen opnået en stor erfaring i at gennemskue prissætningen på en kunde. Forstå hvem der betalte for lidt og hvem der betalte for meget.

Den erfaring vil jeg gerne tilbyde dig som kunde i et pengeinstitut at drage nytte af, så du sikre dig at du har den rette finansiering til den rette pris.

Morten Refsgaard

 

Mit navn er Morten Refsgaard og bor i Varde. Jeg har efter en kandidatgrad i økonomi været ansat i finanssektoren i henholdsvis Sydbank og Skjern Bank.
Tiden i finanssektoren har været utrolig spændende og lærerig. Jeg har været med i de rigtige gode tider, hvor alt kunne lade sig gøre og efterfølgende prøvet finanskrisen barske vilkår, hvor det hele vendte rundt.

Jeg har gennem min tid i finanssektoren opnået en masse erfaring i rådgivning af kunder, kreditvurdering af kunder, hvordan priserne er skruet sammen og den lovmæssige regulering, som banker bliver styret efter, men som i høj grad også styrer deres adfærd over for kunderne. Denne erfaring vil jeg meget gerne dele ud af til gavn for mine kunder.

Vil du læse mere om min profil, anbefaler jeg dig at tjekke min linkedIn profil :

LinkedIn

 

Skriv og jeg kontakter dig!