Mission

Bankpartners mission er at hjælpe kunder i de danske pengeinstitutter med, at få den rette finansiering til den rette pris, ved at øge gennemskueligheden i den danske finanssektor.

Værdier

Bankpartner ønsker at være kendetegnet ved:

  • Ærlig og troværdig partner mod at skabe bedre vilkår for kunderne i de danske pengeinstitutter
  • Jeg tager ikke kunder ind, hvis jeg ikke vurderer, at jeg kan gøre en forskel for dem

Baggrund for etablering af Bankpartner ApS

En lang årrække i den finansielle sektor har givet mig et indblik i, hvordan finanssektoren fungere.  Jeg har fået en erfaring i, hvordan priserne bestemmes på de forskellige produkter og overfor de forskellige kunder.

Det har givet mig idéen til at etablere Bankpartner ApS, for jeg kan sagtens forstå at kunder i den danske pengeinstitutter tit må give op, når de forsøger at gennemskue og forhandle med deres pengeinstitut om bedre vilkår.

Udgangspunktet for pengeinstitutterne er at påtage sig mindst mulig risiko til højest mulige pris og  som kunde i et pengeinstitut har man ikke mulighed for at gennemskue, hvorfor man betaler den pris, man nu engang gør.

Jeg har fra min tid som erhvervsrådgiver i filialen og kreditkonsulent i kreditafdelingen opnået en stor erfaring i at gennemskue prissætningen på en kunde. Forstå hvem der betalte for lidt og hvem der betalte for meget.

Den erfaring vil jeg gerne tilbyde dig som kunde i et pengeinstitut at drage nytte af, så du sikre dig at du har den rette finansiering til den rette pris.