Seminar om virksomheders finansiering

Invitation til seminar om finansiering af din virksomhed

I samarbejde med Andres Bærentzen fra Din Revisor ApS har jeg fornøjelsen af at inviterer dig til en aften med fokus på, hvordan du opnår en bedre finansiering af din virksomhed.

Seminaret foregår d. 20. april kl. 19.00 på Engdraget 20 i Varde (Kontorbygning hos Titan) og vare 2-3 timer. Deltagelse i seminaret er uden beregning.

Vi vil komme ind på følgende emner:

  • Betaler du den rette rente – Herunder hvad fokusere bankerne på, og hvad har man af muligheder for gøre sig selv mere attraktiv over for bankerne.
  • Hvis man ønsker at skifte bank, hvad skal der så til?
  • Hvordan servicere man banken bedst muligt?
  • Hvad er der af alternativer til banken.

Der vil være mulighed for at stille konkrete spørgsmål undervejs, men også mulighed for for at få én til én snak med Morten Refsgaard, for at finde ud af, om du har mulighed for at forbedre sine bankvilkår. Såfremt man ønsker dette, så skal man medbringe seneste regnskab, og oplysninger om nuværende bankforhold.

Herudover vil der være mulighed for at snakke med Anders Bærentzen eller de øvrige deltagere, om aftenens emne, herunder også om de regnskabs- og skattemæssige aspekter som dette måtte medføre.

Da der er et begrænset antal pladser til arrangementet, så du bedes tilmelde dig ved at sende en mail til mr@bankpartner.dk, med navn på de deltagende personer.

Morten Refsgaard

Morten Refsgaard er stifter og ejer af Bankpartner ApS.