Hvordan skifter man bank

Du kan vælge at gøre det selv!

Kontakt hvilken som helst bank og de vil tage imod dig med åbne arme. Der er dog tre udfordringer

  1. Kommer du uforberedt, kan du komme til at give banken det forkerte indtryk. Både af din økonomi og hvorfor du skifter. Hvis banken får indtryk af, at du ikke har styr på din økonomi eller at din nuværende bank gerne vil af med dig, så får du enten et nej eller dårligere vilkår.
  2. Hvilken bank skal du så skifte til? Der er tæt på 100 banker i Danmark, men hvilken passer bedst til dine behov nu og fremadrettet. For der er forskel på bankerne og hvordan de sætter deres kunder i system. Nogle banker har konkurrencefordele, som betyder de kan tilbyde billigere renter end andre banker.
  3. Er du sikker på at den nye bank giver dig den bedste rådgivning? Den nye bank er måske billigere på boliglånet, men hvad nu hvis du fx kunne konvertere lånet til realkreditlån til en lang lavere rente? Det kan du altså ikke være sikker på din nye bank fortæller dig, for det tjener de ikke så mange penge på.

Så det at skifte bank kan sagtens lade sig gøre og det gør mange mennesker da også, men der er nogle udfordringer, som gør at bankskiftet måske ikke bliver helt så godt, som det kunne blive.

Få hjælp til at skifte bank!

Man skifter sjældent bank, så når du har besluttet dig til at finde en ny bank, vil jeg anbefale dig at få det gjort ordentligt.

Ja, det koster penge, så hvorfor skulle man dog det, når man kan gøre det selv? Fordi det som med alt andet professionel hjælp både er nemmere og typisk med bedre resultatet .

Når du får professionel hjælp sikre du dig:

  1. at du får en professionel modpart overfor en ny bank. En der forstår hvad de siger, hvordan de tænker.
  2. at din økonomi fremstår hensigtsmæssigt overfor en ny bank, så du får den bedste rangering i bankernes interne ratingsystem.
  3. at du får den bedste setup af din økonomi, så du spare fleste penge i stedet for at banken tjener flest penge.
  4. at du får en bank der passer til dine behov.
  5. at du får en af de billigste banker og derved spare flere penge år efter år.
  6. at du får et nemmere bankskifte.

Du bestemmer selv!

Du bestemmer selvfølgelig selv, hvordan du vil skifte bank. Jeg vil bare opfordrer dig til at få tjekket din nuværende banks priser. Hellere i dag end i morgen. Der er mange penge at spare ikke bare en gang, men år efter år.

Vil du gerne have hjælp til et bankskifte, så læs mere her

 

oprettet d.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar