Referencer

DanLeasing_logoJeg kan på det varmeste anbefale at tage fat i Bankpartner. Danleasing koncept med flexleasing af importerede biler fra Holland og Tyskland kræver løbende kapital. Mortens kontakt og kendskab til den finansielle verden er unik.
Bankpartner formåede at give os et indblik i bankens tankegang, hvordan de skulle bearbejdes og kunne samtidig formidle vores case, så den var forståelig for banken. Bankpartner har været en uvurderlig hjælp til at skaffe kapital og jeg kan kun anbefale at kontakte og gøre brug af Bankpartner, hvis I mangler kapital eller har andre finansielle udfordringer.

Direktør Imran Sadiq, Danleasing ApS (danleasing.dk)

JH-transport-logo1 Jeg kan på det varmeste anbefale Bankpartner. De tog mig igennem en nem og glidende proces, som endte med at jeg valgte at skifte pengeinstitut.  Jeg fik den ønskede likviditet og opnåede en god besparelse på mine finansielle omkostninger. Bankpartner kunne forklare mig, hvordan et  pengeinstitut tænker og forholder sig til min virksomhed. Igen brug Bankpartner, hvis du er det mindste i tvivl, om du betaler den rigtige rente i  det rigtige pengeinstitut.

Jørgen Hansen ejer af JH Transport af 2002 ApS

LeadDoublerlogo Bankpartner er altid god for at give gode råd til virksomheder og har arbejdet for os igennem noget tid, hvor vi bruger ham som primær sparringspartner i forhold til vores bankforbindelser. Har I brug for nye øjne på jeres bankforretninger anbefaler jeg, at I tager fat i Bankpartner. Det betaler sig 100%.

Morten Matras, CEO – Leaddoubler.com

CoolBox-logoSom en nystartet iværksætter virksomhed med et nyt og anderledes koncept var Bankpartner en uvurderlig hjælp for Cool Box EU. Vi skulle ud og skaffe kapital, så vores koncept med kølekasser på festivaler kunne komme til gavn for mange flere festivalgæster. Bankpartner hjalp os med at skærpe vores forretningsplan, fandt den rette strategi for at skaffe kapital og endelig deltog Bankpartner i vores møder med banker m.m., så vores case blev formidlet korrekt. Mangler du kapital, så kontakt Bankpartner! Kortere kan det ikke siges.

Nicolai Boysen, stifter og direktør, Cool Box EU ApS (Coolboxeu.com)