Leasing tilbud - Bankpartner.dk

Hvis du leaser i din forretning, kan der være mange penge at spare på dine leasing tilbud. Jeg er uvildig finansiel rådgiver, og jeg ved, hvordan markedet for leasing er, og hvordan aftalerne skal udformes. Derfor kan jeg hjælpe dig med at få den allerbedste leasing aftale for din forretning – lige meget om du er vognmand, håndværker eller noget helt tredje, hvor du opererer med leasing.

Når du får tjekket dine leasing aftaler investerer du et lille beløb i sikkerhed og undgår kedelige overraskelser senere hen. Samtidigt kan du spare mange penge på sigt ved at der er styr på aftalerne.

Her kan du se udvalgte eksempler på kunder, jeg har hjulpet med leasing aftaler.

  • Pas på ved omlægning: En transportvirksomhed skulle have på grund af ændret kørsel have omlagt fire leasing aftaler midt i perioden, og kunden underskrev forlængelsen af aftalerne uden at få foretaget en efterberegning. Da BankPartner kom på sagen foretog vi en tilbagediskontering samt en ny beregning på en ”ny” periode. Det viste sig, at kunden havde betalt hele 82.000 kroner for meget, og at leasingselskabet havde tillagt en forhøjelse af renten på 1,5 procent, uden at kunden var blevet orienteret.
  • Kontroller betalingsservice: En vognmand havde to ens trækkere, der blev leveret på samme dag. BankPartner tjekkede betalingsservice på begge biler, og der viste sig at være en difference på cirka 30.000 kroner hen over 36 måneder. Leasing aftalen burde naturligvis have været den samme. Leasingselskabet kunne ikke komme med en logisk forklaring på fejlen, men det blev rettet.
  • Renten er ikke alt!: Som leasingkunde bør du også få tjekket din gebyrliste, da der er gebyr på alt. For eksempel forespørgsel på en indfrielse opkrævningsgebyr, omlægningsgebyr, udlevering af kopi af leasingaftale med videre.

Når du sammenligner dit leasing tilbud, så er det ikke nok at kigge på den månedlige ydelse. Jeg ved, hvilke knapper, der kan skrues på, og hvornår et leasing tilbud er i orden.

Jeg kan tjekke dit leasing tilbud for en fast pris på 1.775 kroner ex. moms

Når jeg har tjekket tilbuddet igennem, er du sikker på:

  • at tilbuddet passer til dit regnskab
  • at tilbuddet passer til din likviditet
  • at du bruger mest muligt af den billigste likviditet
  • at renten i leasing tilbuddet er rimeligt i forhold til markedspriser
  • hvad du eventuelt skal bede om at få ændret i tilbuddet
  • og flere andre mulige ting afhængig af leasing tilbuddets udformning

Hvordan gør du?

Det er nemt. Du sender dit leasing tilbud til mr@bankpartner.dk og så er vi i gang.
Du kan også skrive til Kurt Nielsen eller Jan Adler Hansen via kontaktformularen, så ringer vi dig op.

Som regel samme dag og inden for 24 timer på hverdage har du en tilbagemelding på om dit leasing tilbud er i orden.

Ønsker du hjælp efterfølgende til at få et bedre tilbud, hjælper jeg også gerne med det til en på forhånd aftalt pris.