Er din leasing aftale god nok?

Har du allerede leasing aftalen på plads, er det en god ide at få tjekket, om du har fået de bedste vilkår.

Jeg kan tjekke din leasing aftale for kun 1.475,- ex. moms, inden du underskriver

Når jeg har tjekket din aftale igennem, ved du:

  • Om leasing aftalen er sammensat korrekt i forhold til aktivets levetid og behov for brug (timer/km)
  • Om der er skjulte omkostninger i leasing aftalen, som ikke er regnet ind i ydelsen
  • Om renten stemmer overens med det aftalte og er rimelig i forhold til markedspriserne
  • Hvilke muligheder leasingselskaber har for at ændre i leasing aftalen undervejs – for eksempel på renten
  • Hvad skal der ske, når kontrakten udløber? Er restværdi fastsat realistisk?
  • + klarhed over yderligere punkter i leasingaftalen.

Hvordan gør du?

Det er nemt. Du sender din leasingaftale til mr@bankpartner.dk og så er vi i gang. Vil du høre mere, så udfyld kontaktformularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Som regel samme dag og inden for 24 timer på hverdage har du en tilbagemelding på om din leasing aftale er, som den skal være.

Ønsker du hjælp efterfølgende til at få en bedre aftale, hjælper jeg også gerne med det til en på forhånd aftalt pris.

Har du ikke fået en leasing aftale endnu, men er ude efter en leasing tilbud, så læs om at få hjælp til at tjekke leasing tilbud

Her kan du se udvalgte eksempler på kunder, jeg har hjulpet med leasingaftaler.

  • Pas på ved omlægning: En transportvirksomhed skulle have på grund af ændret kørsel have omlagt fire leasing aftaler midt i perioden, og kunden underskrev forlængelsen af aftalerne uden at få foretaget en efterberegning. Da Bankpartner kom på sagen foretog vi en tilbagediskontering samt en ny beregning på en ”ny” periode. Det viste sig, at kunden havde betalt hele 82.000 kroner for meget, og at leasingselskabet havde tillagt en forhøjelse af renten på 1,5 procent, uden at kunden var blevet orienteret.
  • Kontroller betalingsservice: En vognmand havde to ens trækkere, der blev leveret på samme dag. Bankpartner tjekkede betalingsservice på begge biler, og der viste sig at være en difference på cirka 30.000 kroner hen over 36 måneder. Leasingaftalen burde naturligvis have været den samme. Leasingselskabet kunne ikke komme med en logisk forklaring på fejlen, men det blev rettet.
  • Renten er ikke alt!: Som leasingkunde bør du også få tjekket din gebyrliste, da der er gebyr på alt. For eksempel forespørgsel på en indfrielse opkrævningsgebyr, omlægningsgebyr, udlevering af kopi af leasingaftale med videre.

Hvis du leaser i din forretning, kan der være mange penge at spare på din leasingaftale. Jeg er uvildig finansiel rådgiver, og jeg ved, hvordan markedet for leasing er, og hvordan aftalerne skal udformes. Derfor kan jeg hjælpe dig med at få den allerbedste leasing aftale for din forretning – lige meget om du er vognmand, håndværker eller noget helt tredje, hvor du opererer med leasing.

Når du får tjekket dine leasingaftaler investerer du et lille beløb i en sikkerhed for at undgå kedelige overraskelser senere hen. Samtidigt kan du spare mange penge på sigt, ved at der er styr på aftalerne.