Ny erhvervsbank? Sådan finder du den bedste erhvervsbank

Mine bedste fif

Konklusionen først: Find den rette rådgiver!

Hvordan spotter man ham/hende og i hvilken bank? Det vil jeg forsøge at uddybe i teksten nedenfor

Mine anbefalinger til at finde den bedste erhvervsbank

  • Vælg en af de erhvervsbanker, der har filial tættest på din forretning. Jo mere du er afhængig af lokalområdet jo vigtigere er det at finde en lokal erhvervsbank. Men selvom du har en ren onlineforretning, så vil du altid være en del af et nær miljø, et lokalt dynamik og et lokalt netværk. Det er vigtig at din bank og rådgiver kender disse dynamikker.
  • Vælg en erhvervsbank, hvor du kan finde rådgiveren på deres hjemmeside og hvor deres kontaktoplysninger er tilgængelige. Det viser, at de gerne vil være tilgængelige for dig og din virksomhed. Det betyder også, at du som udgangspunkt kan regne med, at du kan få direkte adgang til din rådgiver og ikke skal igennem en lang telefonomstilling.
  • Vælg den rette rådgiver. Den er svære, men prøv at spørge i dit netværk. Nogle har ikke tid og lyst til at få flere kunder og siger derfor hellere nej en gang for meget, mens andre rådgivere har en tvungen opgave fra deres chef, at de skal finde flere kunder til deres portefølje. Find den som starter med “ja-hatten” på!
  • Tjek om de har de ydelser du efterspørger. Kan deres netbank arbejde sammen med dit økonomisystem? Har de leasing? Har de deres egen udlandsafdelingen til udenlandske betalinger? Har de deres egen realkreditselskab?

Hvad skal du ikke bruge tid på?

  • Der bliver årligt lavet en del meningsmålinger på, hvilken bank danske virksomheder synes er den bedste erhvervsbank. Det er min indtryk at flere af dem er mere eller mindre utroværdige, da man har på fornemmelsen at meningsmålingerne er købt og betalt af de banker som ligger øverst. Desuden kommer de små banker sjældent med i undersøgelserne, da dem der laver målingerne ikke får nok respondenter til at lave en troværdig analyse af banken.
  • Man kan også kigge på de værdier den enkelte bank ligger vægt på, men problemet er her, at de fleste banker har nogle af de samme værdier som kredser rundt om ord som: Troværdighed, nærvær, kunden i centrum, loyal, hurtige svar, individuel rådgivning osv. Bankfolk skifter også på kryds og tværs mellem banker og det er jo svært som bankmand, at skifte personlige værdier, bare fordi man skifter arbejde.
    Så værdierne giver sjældent et svar på hvem der er den bedste erhvervsbank.

Så konklusion er at der ikke nogen bestemt bank, som er den bedste erhvervsbank. Du skal vælge den bedste rådgiver til dig. Det er bare svært, så det skal jeg jo ikke ligge skjul på, at det vil jeg gerne hjælpe dig med.

Læs her hvordan jeg kan hjælpe dig med at finde den bedste erhvervsbank til lige netop dig.

Du er selvfølgelig velkommen til at ringe for en uforpligtende snak på 30465346 sende en mail til mr@bankpartner.dk eller bruge kontaktformularen.

 

Lad os tage en snak

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig ganske uforpligtende.

oprettet d.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar